Krogh klatret fra 16.- til 7.-plass på avslutningsrunden av turneringen, som ble spilt på Katrineholms GK. Krogh rundet av uken med et scorekort bestående av tre birdies, en eagle, to bogeys og resten par. Med -10 sammenlagt endte han kun tre slag bak vinneren Oliver Wilson fra England.

Dette var Kroghs andre topp-10-plassering denne sesongen, og sjekken på 5600 euro sender ham opp til 21.-plass på Challenge Tours pengeliste med 41 000 innspilte euro. Det er bare 10 000 euro bak topp-15-plasseringen som sikrer europatour-spill i 2019.

For øyeblikket ligger veteranen Eirik Tage Johansen på 13.-plass på pengelisten. Han lå oppe på andreplass etter åpningsrunden av Swedish Challenge, men klarte ikke å behold foten på gasspedalen i helgen. Han måtte til slutt ta til takke med delt 22.-plass, seks under par. 

Årets Challenge Tour-sesong består av 30 turneringer. Det er nå elleve turneringer igjen på programmet.

En som ikke har klart å vise hva han er god for på Challenge Tour denne sesongen, er fjorårets lyspunkt i norsk herregolf, Jarand Arnøy (Fana GK). På samme måte som Elias Bertheussen i 2014 og Krogh i 2015 sliter bergenseren med «first season blues» på Challenge Tour, og ligger helt nede på 199.-plass på pengelisten med skarve 2600 innspilte euro i år.

Arnøy sikret fredag helgespill for første gang siden juni, men oppturen ble fulgt opp av en real kalddusj på lørdag med 81 slag. Søndag rundet han av med en 72-runde. Dermed endte han på 62.-plass, sist av spillerne som klarte cuten.

For Arnøy handler resten av sesongen om å forsøke å komme seg opp til 80.-plass på pengelisten, som gir fornyet spillerett på Challenge Tour neste år. Han har 14 000 euro opp til den plassen akkurat nå.