Siddisen fulgte opp torsdagens 70-runde på Isaberg GK med en bunnsolid 68-runde (-4) fredag – feltets nest laveste runde. Dermed klatret han opp til delt andreplass med svenske Oscar Lengdén. I skrivende stund har han bare ett slag opp til lederen Christopher Feldborg-Nielsen.

Tage Johansen hadde en knallstart på årets Nordic League-sesong, med en seier og en tredjeplass i sine tre første turneringer. Han har fortsatt med solid spill, men topplasseringene har latt vente på seg. Tage ledet Nordic League sammenlagt frem til juni, men har siden den gang falt til fjerdeplass på rankingen. På 14 turneringer står han med fire topp-10-plasseringer. Det er topp-5 ved sesongslutt som sikrer fulle rettigheter på neste års Challenge Tour – nest øverste nivå i Europa.

Vi må ned til 19. plass for å finne neste nordmann på leaderboardet i Sverige, Kristian Krogh Johannessen. Han ligger på par, kun to slag bak det som kan bli hans sjette topp-10-plassering i år. Sondre Ronold deler 45. plassen på par, og klarte dermed cuten med et nødskrik.

Det gjorde ikke Mathias L. Schjølberg, Christian Aronsen  (+5), Anders S. Ellingstberg (+7), Dennis Den Roover (+9) og Ole B. Ramsnes (+19).

Leaderboard