Med runder på 71, 76, 69 og 73 slag endte Tutta til slutt en over par sammenlagt, 11 slag bak toppen av leaderboardet. Tutta rundet av en forglemmelig uke med tre bogeys, to birdies og resten par.

Det var Tuttas spanske venninne, Carlota Ciganda, som kunne juble over seier i Incheon. Det skjedde ikke på udramatisk vis.

Ciganda startet runden fem slag bak lederen Alison Lee, men overtok ledelsen etter en forrykende start på sisterunden med seks birdies på de ti første hullene. På det tidspunktet ledet hun plutselig med fem slag.

– Jeg så ikke på leaderboardet før hull tolv. Jeg hadde ikke forventet å lede med fem, sa Ciganda til pressen etter runden.

Hun klarte imidlertid ikke å holde trykket oppe, og med to bogeys og en dobbelbogey på de fem første hullene, stod det plutselig likt mellom Ciganda og Lee etter 72 hull. I omspill avgjorde Ciganda med birdie på det første hullet. Dette var hennes første seier på LPGA-touren.

– Dette betyr alt for meg. Det er ganske kult å vinne her i Korea hvor damegolf er så stort. Det har vært en lang reise, og det var deilig å få seieren. Jeg kunne ikke bedt om et bedre liv akkurat nå, strålte spanjolen etter seieren.

For Tutta sin del har 2016 fortsatt vært uten en seier. Når fem turneringer gjenstår av årets LPGA-sesong, ligger hun på 26. plass på pengelisten med 514 000 innspilte dollar. Det er «på skjema» til å bli hennes minst innbringende sesong på ti år – med mindre hun forhåpentligvis snur det i årets siste turneringer.