Vant Nations Cup i Portugal

Det norske laget med Bård Skogen, Herman Wibe Sekne og og Michael Mjaaseth vant den internasjonale lagseieren under Portuguese Amateur lørdag.

Spesielt Herman Wibe Sekne imponerte på Montado Golf Resort i Portugal.

Oslo-spilleren leverte én av sine sterkeste prestasjoner hittil med runder på 68, 66, 69 og 72 slag. Totalscoren på -13 løftet Herman til en sjetteplass i den individuelle konkurransen, spilt over 72 hull, hvor Harry Goddard (England) ble vinneren med en totalscore 19 under par.

Bård Bjørnevik Skogen fra Haugaland GK leverte nest best av de norske spillerne, og endte turneringen på -8 (71, 68, 71 og 70). Oslo-spilleren Michael Alexander Mjaaseth (73, 80) måtte si takk for seg etter to runder.

I Nations Cup var de to beste scorene over 36 hull tellende. Med 273 slag (15 under par) vant Team Norway nasjonsturneringen ett slag foran England.