Kristoffer Venturas 2020-sesong fikk en skjev start i forrige ukes Sony Open på Hawaii. Med en totalscore på elleve over par på to runder misset han cuten med ti slags margin.

Denne uken hadde han mulighet til revansj i La Quinta i California, men den svake åpningsrunden på én over par torsdag skulle vise seg å bli for mye å ta igjen for 24-åringen.

Ettersom turneringen spilles på tre forskjellige baner, ble cuten først satt etter tre runder. Etter å ha åpnet med en runde på én over par torsdag fulgte Ventura opp med å gå tre under par på fredagens runde. Det løftet ham likevel bare 21 plasser oppover leaderboardet til delt 110.-plass, og han startet lørdagens runde tre slag bak cutgrensen.

Der fulgte han opp med en solid runde på fem under par, men i et felt som har scoret vanvittig lavt så langt var hans totalscore på syv under par likevel to slag for mye til å få med seg sisterunden.

Amerikanerne Andrew Landry og Scottie Scheffler leder turneringen på 21 under par.

Selv om kalenderen bare har vist 2020 i to og en halv uke, startet PGA Tour-sesongen allerede tidlig i fjor høst. Ventura har spilt ni turneringer så langt i den nye sesongen og står med seks missede cuter, med 18.-plassen i Shriners Hospital for Children Open i oktober som beste resultat.

Leaderboard