Irish Challenge spilles på Mount Wolseley Golf Resort én time syd for Dublin, med fire norske spillere på startstreken: Kristian Krogh Johannessen, Jarand Ekeland Arnøy, Anders Kristiansen og Henrik Bjørnstad.

(Link til leaderboard)

For Henrik Bjørnstad blir dette hans første proffturnering siden 2010 og en generalprøve før han tar fatt på det første steget av europatour-kvalifiseringen i Østerrike neste uke.

Forrige gang Bjørnstad var i aksjon var i NM i mid-am på Miklagard for to uker siden, og der var spillet – kanskje ikke så overraskende – preget av mye rust i maskineriet. Nå skal det bli spennende å følge hvordan han måler seg mot internasjonal, profesjonell motstand for første gang på cirka 2500 dager.

Bjørnstad slår ut klokken 13.30 norsk tid. Følg Norsk Golf på Twitter (@NorskGolf) for å få oppdateringer fra runden hans, hull for hull.

(Klikk her for å få oppdateringer fra Bjørnstads runde på Twitter)

Dette er tredje år på rad at Irish Challenge spilles på Mount Wolseley Resort. I 2015 endte cutgrensen på én under par, mens vinneren vant på -16, mens det i fjor var tøffere værforhold. Da gikk cuten på seks over par, og vinnerscoren var på -10. Kun 14 spillere avsluttet turneringen under par. For øyeblikket er det fint vær, men kraftig vind i Irland.