Etter to runder ligger Bærum-spilleren hele ni under par, og troner med det helt på toppen av ledertavla. 

Westrup startet med en strålende 67-runde (-4) torsdag, og hevet spillet ytterligere et hakk på fredagens runde. Andrerunden på seks under par var intet mindre enn imponerende, og nå har hun altså skaffet seg det perfekte utgangspunkt før helgen.

At den bunnsolide 65-runden attpåtil var bogeyfri lover ekstra godt, og dersom hun makter å opprettholde en slik stabilitet, vil hun bli svært vanskelig å temme når det virkelig drar seg til.

Før ukens turnering ligger Westrup på 56. plass på Symetra Tourens pengeliste med drøye 10.000 innspilte premiedollar. En seier i Greatlife Challenge ville gjort underverker for både rankingen og reisekassa, men med to runder igjen er hun fremdeles avhengig av mye godt spill for å gå helt til topps.

Tidligere i år fikk Westrup norsk statsborgerskap, og meldte seg dermed på i kampen om en plass på det norske OL-laget. Suzann Pettersen er selvskreven til Rio 2016, mens Westrup og flere andre kjemper om å få bli hennes lagvenninnne.

For å sikre sin OL-plass må Westrup fortrinnsvis utkonkurrere Marianne Skarpnord, Tonje Daffinrud, Caroline Martens og Marita Engzelius.

Sistnevnte spiller også i South Dakota, men har dessverre ikke hatt noen god uke på jobben. I skrivende stund er Oslo-jenta 10 over par, og langt utenfor cutten.

LEADERBOARD