2017-ligger an til å bli et spennende år på driver-fronten. Cobra kommer med tidenes første digitale driver, TaylorMade har lekket bilder av sitt nye flaggskip og Titleist lanserte nylig sin etterlengtede 917-serie.

Nå har det første bildet av Callaways kommende driver også dukket opp.

I et bilde publisert på den Golf Digest-eide utstyrsnettsiden golfwrx.com  har noen knipset køllehodet på driveren som har fått navnet «Great Big Bertha EPIC».

Den justerbare vekten i køllehodet ser ut til å være lik den tidligere Great Big Bertha-modellen. De grønne detaljene på sålen minner om deres Razr Fit Xtreme-driver fra 2013. Det som ser ut til å være nytt, er tre partier med karbonfiber på undersiden av køllehoden. I teorien skal dette spare vekt, noe som gjør at Callaway kan plassere den sparte vekten på mer hensiktsmessige steder i køllehodet. 

Nær slagflaten ser vi også det som kan se ut som to vekter plassert med noen centimetere mellomrom. Det gjenstår å se hva denne «Jailbreak»-teknologien skal hjelpe for.

I følge Golfwrx sitt diskusjonsforum vil driveren komme i to forskjellige modeller: Epic-driveren som er vist på bildet, og en Epic «SubZero»-modell som har lavere tyngdepunkt og lavere spinn.

Det er foreløpig ikke kommet noe info fra offisielt hold om verken lanseringsdato eller pris på Epic-driverne. Callaways siste Great Big Bertha-modell hadde en veiledende pris på 4 495 kroner.