Mack Daddy er nå på nummer tre – MD3. Den første utgaven gjorde det bra, men med MD2 har det virkelig tatt av. Et litt kulere utseende kombinert med glimrende prestasjoner har fått golfkunder til å åpne lommebøkene. Lanseringen av MD Phil Mickelson Grind fikk også mye oppmerksomhet med sin svært spesielle fasong.
 
MD3 kombinerer noe av stilen på MD PM med det mer tradisjonelle hodet. De grønne prikkene er kule, men har også en funksjon. I MD PM ble de brukt til å flytte vekt til stedene man trengte det på grunn av den spesielle fasongen. Vi regner med at Callaway også i MD3 har brukt konseptet på denne måten. 

Roger Cleveland er mannen bak wedgene. Han har utviklet tre såler for forskjellige baneforhold. 

Callaway MD3 wedge S GrindS Grind er mest anvendelig. Den passer for en rekke forhold og svingstiler. Altså et godt valg som allroundwedge.

 

 

 

 

Callaway MD3 wedge W GrindW Grind har bredere såle, og passer bedre for myke forhold. Også spillere med tendens til å komme bratt ned på ballen kan bruke W Grind. 

 

 

 

Callaway MD3 wedge C GrindC Grind er for harde forhold. Den er også det beste valget hvis du vil ha en MD3 som kan åpnes opp og utføre varierte slag med.

 

 

 

 

Slate finish er borte. Nå får du den vanlige Satin Chrome og nye Matte Black. Slate er veldig kul, det er nesten litt synd at den forsvinner.

MD3 er fremdeles et stykke unna butikkene. Du får den fra 4.september, med veiledende pris 1395,-.

Callaway MD3 wedge