Footjoy har lenge vært kjent som en av de mest populære skoene på markedet. Nå har de sluppet andregenerasjonsutgaven av en av deres mest populære modeller, Hyperflex II.

Det nyeste som følger med denne skoen er det utviklede “FlexGrid 3.0 BioMorph”. Enkelt fortalt er det snakk om det øverste mønsteret av skoen, som bretter over vristen. Nå har FootJoy designet et mønster som de hevder skal tilpasse seg fotens form på en bedre og mer komfortabel måte. Dette skal gi en mer naturlig bevegelse og større fleksibilitet, både mens du går og når du spiller.

FootJoy har også videreutviklet deres FTF – FinedTunedFoam 2.0 – som sitter i den midtre delen av sålen. Dette skal gi bedre demping og komfort.

Hælen har blitt utviklet slik at man kan skape større rotasjon rundt hælen på skoen, uten at det skal påvirke balansepunktet. Og som sin forgjenger kommer Hyperflex II med SoftSpikes.

Det blir spennende å se om Hyperflex II blir like populær blant spillerne som sin forgjenger – både på touren og her til lands.

Hyperflex II kommer i første omgang i to forskjellige farger, sølv/grå og svart.

Hyperflex II er tilgjengelig i butikker nå, og veiledende pris er 1800,-