Dette er det åttende året på rad at klubben arrangerer golfmarked hvor brukt golfutstyr bytter eier. 

Nå oppfordrer klubben medlemmer og alle andre golfere til å ta et dypdykk i sine kjellere og garasjer og finne frem det man ikke lenger har bruk for.

– Allerede fra tirsdag 18. april og frem til fredag 28. april kan utstyr leveres inn til idrettsavdelingen som har tilholdssted i klubbhuset. For å sikre at noen er tilstede må innlevering i denne perioden avtales ved å sende en epost til jan@oslogk.no, forteller idrettsleder Jan Wojtaszek.

Alt golfutstyr er av interesse, men erfaring fra tidligere år tilsier at det er noe som selger bedre enn annet utstyr.

– Vi har behov for å få inn ordentlig utstyr, som er i god stand. Både traller, golfkøller, bager og puttere er av interesse, bare det er i skikkelig stand og ikke er for gammelt, sier Wojtaszek.

Klubbens trenere som vil være tilstede er (fv.) Johan Elgborn, Marie Høgmoen, Carro Diethelm og Robin Pettersson. (Foto: Oslo GK)

I tillegg til muligheten til å gjøre et kupp, vil besøkende også få mulighet til å få hjelp fra en pro på driving-rangen. Klubbens fem proer vil være til stede for å bistå.

– Markedet er startskuddet på en ny golfsesong, og etter en lang vinter kan svingen ha rustet litt. 

Vi vil derfor tilby det vi på folkemunne kaller en «quick-fix protime». Det er rett og slett en leksjon på 10 minutter hvor en av klubbens trenere analyserer svingen din med trackman og gir deg gode råd for å gjøre den bedre, forteller Wojtaszek.

Les mer om bruktmarkedet på klubbens nettsider.