Vi må gjenta det hver gang Nike lanserer nye golfsko – de skyver grensene stadig lengre forbi det vi er vant til. Flyknit Elite er en veldig annerledes golfsko.

Nike Flyknit Elite

Sålen er det som først og fremst skiller den fra alt annet. Nike vil at du skal være nær bakken, men ikke ofre det gode grepet du får med spikes. Det kalles Articulated Integrated Traction. Den korte forklaringen er at forfot og hæl får bevege seg uavhengig av hverandre, uten den stive sålen du vanligvis har. Kanalene og mønsteret i sålen gir godt nok grep til å takle alle forhold til kommer over på banen.

Overdelen er også litt spesiell, siden den ligner mer enn sokk enn en vanlig sko. Konseptet har vi sett i mote- og fotballsko. En sko med Flyknit kjennetegnes av at den sitter komfortabelt og knapt merkbart på foten, samtidig som den gir stabilitet med alle trådene som trekkes sammen når du knyter lissene.

Nike Flyknit Elite såle

Nike Flyknit Elite kommer for salg 16.juni hos utvalgte butikker og på nett. I Norge betyr det steder som Losby proshop og Bergen Golfsenter/onlinegolf.no. Vi har dessverre ikke veiledende pris tilgjengelig. Sjekk hos din forhandler.