I 1999 lanserte Nike sin første golfball. Siden den gang har de aldri sett seg tilbake, og tar stadig nye steg med ny teknologi. I 2011 kom RZN, materialet Nike mener har revolusjonert golfballen. Hvert år og med hver modell etter den første prototypen, har Nike forbedret RZN og hvordan de bruker det. I år får du fire RZN modeller.

RZN Tour

RZN Tour Black og RZN Tour Platinum lover mer lengde og mykere følelse enn tidligere modeller. Begge har fire lag og 10% større RZN kjerne enn før. Nike sier selv at dette betyr større motor og høyere ballhastighet.

RZN Tour Black passer for spillere som vil ha så lav spinn som mulig på de lange slagene.

RZN Tour Platinum har middels spinn. Spillere som faktisk har for lite spinn og en ballbane som sliter på grunn av dette, kan velge Platinum.

Begge er myke og spinner selvfølgelig godt med wedgene. Veiledende pris er 499,-. RZN Tour Black kommer også i Volt, Nikes knallgule signaturfarge.

 

RZN Speed

Du får to modeller også her, men denne gang med tre lag. Kjernen er fremdeles RZN. Nike lover lengde og myk følelse, men vi antar at RZN Speed-serien ikke er like myk som RZN Tour.

RZN Speed Red lover mest lengde, mens RZN Speed White er den mykeste av de to.

RZN Speed har veiledende pris 359,-. Vi vil nok ganske snart se den ned mot 300-tallet i butikker. Da blir den et veldig attraktivt alternativ for dem som vil ha topp kvalitet og prestasjon, men syns toppballene er for dyre.

RZN Speed White kommer også i Volt.