G Le Family er skapt med bakgrunn i Pings populære G-serie for menn. Køllefamilien kommer i en marineblå og mint fargekombinasjon, med alt fra driver til puttere – og alt imellom.

G Le-driver

Ping har skapt en ny damedriver med tynnere trefflate. Det skal gi høyere ballhastighet, bedre utgangsvinkel og mer lengde. Driveren er skapt med “Dragonfly-teknologi”. som er det samme som hos G-driveren for menn. Det bidrar til at tyngdepunktet er bedre plassert for mer stabil ballbane og større feilmargin.

Som med herredriverne, kommer også G Le Driver med Pings nå ikoniske “turbolators”, som er små finner på toppen av køllehodet. Disse har i oppgave å motvirke luftmotstand og skape større køllehastighet. Som de nyeste Ping driverne kommer også G Le driveren med “Dragonfly”-teknologi, for et bedre tyngdepunkt som skal lage en mer lettspilt golfkølle.

Standard loft er 11,5 grader, og veiledende pris er 3449,-

 

G Le-fairwaywoods, hybrider og jern

Med en tynnere krone, det vil si toppen av køllehodet, og tynnere trefflate hevder Ping at G Le wooden skal maksimere ballhastighet, lengde og lettspilthet fra både tee og gress.

Woodene kommer i 19, 22,5, 26 og 30 grader, og veiledende pris er 1999,-

De nye jernsettene kommer som kombosett, det betyr en kombinasjon av jern og hybrider. Jernene er tilpasset spillere med lavere svinghastighet, med en tynnere slagflate designet for høyere ballbane og mer lengde. Ved å spre vekten i køllehodet mer og gjøre køllene lettere, hevder Ping at det skal være lettere å rette opp køllehodet i nedsvingen, noe som skal øke treffsikkerheten. Hybridene er designet på samme måte som woodene, med tynnere trefflate og krone for høyere launch, ballhastighet og lengde.

G Le jernene kommer i 5-9 jern, pluss pitch-, gap- og sandwedge. Hybridene kommer i 4H(22 grader), 5H(26 grader) og 6H(30 grader).

Veiledende pris er 1155,- per jern/hybrid, hvis solgt i sett. Solgt separat koster hybridene 1729,-

 

 

G Le-puttere 

Ping lanserer her tre nye puttere med deres “True Roll Technology”. Disse skal produsere stabile slag som ruller godt, selv på balltreff som ikke treffer midten av slagflaten.

 

Caru

Caru er en bladputter med svak tåheng i balansen. Det betyr at man skal putte med en liten bue i puttersvingen.

Veiledende pris 1849,-

 

Arna

Arna er en putter med liten bue bak på putteren. Den har også svakt tåheng i balansen.

Veiledende pris 1849,-

 

Oslo

Oslo er lignende den som også er designet for herrer, som er en hyllest til Ping-grunnlegger Karsten Solheims norske røtter. Den er tilnærmet balansert, som betyr at puttesvingen blir relativt rett tilbake og rett frem, ikke så mye bue. Putteren har også en geometrisk strek, som hjelper deg med siktet når du står over ballen.

Veiledende pris 2499,-