Når man skal kjøpe golfsko, er det flere krav som må tilfredsstilles. I tillegg til å være stabile i golfsvingen, er det viktig at de er komfortable å gå langt med.

FootJoys nye OptiFlex-sko skal være en kombinasjon av disse viktige kravene.

Skoen er laget av et mykt og komfortabelt mesh-materiale, men som er stivet opp noe for å gi ekstra struktur og støtte i golfsvingen. Fronten på skoen er stivet opp ekstra, slik at skoen ikke klemmer mot tærne når du holder finishen på slutten av svingen. Mesh-materialet er vanligvis forbeholdt varme og tørre dager på golfbanen, men HyperFlex har faktisk ett års vanntett-garanti.

Den nye yttersålen, kalt «OptiFlex», er designet slik at den bøyer seg naturlig etter hvordan foten din er formet, samtidig som en tynn «TPU Flex Plate» gir ekstra støtte og friksjon og hindrer at du glir når du slår til ekstra hardt, mens midtsålen «StratoFoam» er designet for å gi ekstra demping og en joggesko-aktig følelse.

I stedet for tradisjonelle skolisser kommer HyperFlex nå med en ny versjon av det populære BOA-systemet, hvor du strammer skoen ved hjelp av en enkel skru-mekanisme på hælen. Den sørger for at presset fordeles jevnt over hele foten, og du slipper å irritere deg over skolisser som går opp mens du spaserer bortover fairwayene.

Skoen kommer i fire ulike marger: Grå og rød, helsort, blå og hvit, eller grå og blå.

FootJoy HyperFlex ble lansert 1. februar. Veiledende pris er 2199 kroner.