Callaways tour-representant, Kellen Watson, jobber daglig med noen av de fremste spillerne på touren. Nylig tilpasset han nye drivere for verdensener Jon Rahm og den olympiske medaljevinneren, Xander Schauffele.

Det gikk smidigere enn noen gang.

– For Jon var det et uanstrengt bytte fra hans gamle Epic Speed TD LS til den nye Rogue ST TD LS. De to køllehodene har flere likheter, men utseendet og prestasjonen til det nye hodet var faktorer som gjorde byttet enkelt.

– Vi så en økning i ballhastighet samtidig som ballflukten ble mer stabil når han formet slagene slik han ville. Og spinntallene var spot-on, forklarer Watson.

Overgangen og valget var like enkelt for Xander Schauffele.

– Xander elsket utseendet og følelsen i Rogue ST TD, men var også fascinert av det mindre fotavtrykket i Triple Diamond S. Han var den første av vår tourspillere som fikk prøve det ferdige produktet, og det var også første gang vi fikk se hvordan det nye hodet oppførte seg i praksis.

– Etter noen små justeringer, med økt loft og en mer åpen retning på slagflaten, slo Xander alle de ulike slagene som han pleier å gjøre i turneringer, forteller Watson.

Tallene var akkurat som vi ønsker dem. Vi avsluttet testingen, men Xander fortsatte å slå, innbitt og ivrig. Han sa ingenting, men ansiktsuttrykket avslørte at driveren fungerer som den skal.

Det er flere enn stjernene på PGA-touren som ser positive endringer i dataene med den nye driverserien. Rogue ST er en umiddelbar favoritt også blant klubbgolferne.

– I løpet av tre uker har vi fått mange bekreftelser på at den nye driveren hjelper golfere på alle nivåer, sier Chris Courtneidge, custom fitter og produktansvarlig på Callaway European Performance Centre.

– Mange av klubbgolferne som kommer hit fortsetter med samme skaft, men får høyere ballhastighet og mer lengde etter å ha byttet køllehode fra Epic Speed til Rogue ST. Personlig har jeg aldri opplevd lignende på en nylansering før.

Callaway Rogue ST. Think Speed. Go Rogue. Tilgjengelig nå!