Utstyr//

Wilson lover bedre ballflukt med ny hybrid-erstatning

Med sin nye RB Utility-jern mener Wilson at den bedre spilleren kan bytte ut hybriden, og de lengre jernene, i bagen sin. 

Designet for å være et alternativ til hybrider, kommer Wilson nå med et nytt utility-jern.
Publisert Sist oppdatert

Det nye Staff Model RB Utility-jernet er laget for å fylle gapet mellom wooden og jernene dine – akkurat der hybriden er i dag. 

Men, som Wilson selv sier, er ikke alltid hybriden den letteste å forme ballflukten på. Noe den bedre amatøren muligens ønsker. Derfor lanserer nå Wilson sin ny versjon av RB Utility-jernet.

– Allsidigheten den gir på golfbanen gjør den til en perfekt løsning for lange par 3-hull, par 5-hull som kan nåes på to slag og til å slå trygge utslag på trange utslag, heter det i pressemeldingen. 

Paddy Harrington-inspirert

Materialet i køllebladet er byttet til det som er døpt «C300 High Strength Steel», som gir jernet en myk følelse uten å gå på bekostning av ballhastigheten. I tillegg er vekten flyttet ned og mot tåen på køllehodet, for å skape mer konsekvente balltreff. 

Etter innspill fra tidligere The Open-vinner Padraig Harrington, er toppen av køllehodet gjort smalere for å skape et bedre visuelt uttrykk. 

Etter innspill fra Padraig Harrington har den fått et nytt utseende.

– Proffene og eliteamatørene som har testet den, kommenterte alle på dens myke treffølelse og formbare ballflukt. Vi føler at vi har skapt noe spesielt for golfere som er på jakt etter en kølle som er lett å slå langt med, sier Bob Thurman, ansvarlig for forskning og utvikling hos Wilson. 

Veiledende pris for norske golfere er 2,999 kroner, og vil være tilgjengelig i butikk den 9. juli.

Powered by Labrador CMS