Farmers Insurance Open//

Var fem slag bak - vant på Torrey Pines

Den populære Twitter-kongen Max Homa tok igjen både Jon Rahm, Sam Ryder og Tony Finau på sisterunden for å vinne sin sjette PGA-tittel.

Etter å ha kjempet seg fra fem slag bak kunne Max Homa knytte neven og jublet for sin sjette PGA-seier.
Etter å ha kjempet seg fra fem slag bak kunne Max Homa knytte neven og jublet for sin sjette PGA-seier.
Publisert

Gjennom hele uken var Homa i miksen på toppen av ledertavlen, men han sparte det beste til slutt. Da ingen av de tre i lederballen fikk det helt til å stemme begynte utfordrerne lengre fremme på banen å øyne muligheten. Homa var en av dem.

Med dagens beste runde i feltet på seks under par (–6), tok han igjen lederballen og sikret trofeet med en birdie på den 72. hullet.

Homa var sikkerheten selv da det hele skulle avgjøres på Torrey Pines. Han holdt seg for det meste i fairway og kunne dermed skinne med jernene i hånd. Gjennom hele turneringen ledet han feltet på strokes gained på innspillene. Han tjente hele 8,39 slag i forhold til de andre spillerne på den beryktede banen langs California-kysten.

– Jeg er sikker på at det kommer mange andre flotte, flotte dager. I dag føles som den beste dagen noensinne. Jeg håper at morgendagen føles enda bedre, sa han i intervjusonen etter seieren var i boks.

Homa er nå den andre spilleren som vinner to ganger i årets sesong, i tillegg til Jon Rahm. Den forrige kom sesongåpningen Fortinet Championship tilbake i september. Homa liker seg også tilsynelatende godt på «hjemmebane» i California. Av han seks titler, har fire av dem kommet i hjemstaten hans.

Powered by Labrador CMS