PGA Tour//

Ville feire kompisens PGA-seier – ble taklet av sikkerhetsvakten

Nick Taylor slo Tommy Fleetwood på det fjerde omspillshullet i RBC Canadian Open, men det var det som skjedde like etter som har skapt størst overskrifter.

Alt Adam Hadwin (t.h.) var å feire landskompis Nick Taylor (t.v.) sin hjemmebaneseier. Her fra de to spilte sammen i april.
Publisert

Avslutningen i helgens PGA-turnering ble av det nervepirrende slaget. Når 72 hull var unnagjort var både canadiske Nick Taylor og britiske Tommy Fleetwood på –17. Derfor måtte de ut i omspill for å avgjøre en vinner.

De to fulgte hverandre slag for slag i tre omspillshull, men på det fjerde fant Taylor frem noe magi for å avgjøre matchen. På par 5-hullet fant canadieren green på to slag, men avstanden til hullet var på drøye 22 meter. Fleetwood hadde slått innspillet sitt til fire meter og hadde en god birdiemulighet.

For å garantere seieren måtte derfor Taylor senke karrierens lengste putt.

Noe han selvfølgelig gjorde:

Taylor er derfor den første canadieren som vinner på hjemmebane siden 1964. Dette var også hans første PGA-tourseier på drøye tre år.

Taklet av sikkerhetsvakten

Som man sikkert kan se for seg ble det oppstandelse og full tenning hos publikum da hjemmefavoritten satte den avgjørende putten. Men Taylor var overhodet ikke den eneste canadiske spilleren som spilte denne uken.

Landsmannen Adam Hadwin hadde også en god turnering da han havnet på delt 12. plass i RBC Canadian Open. Men det er ikke spillet han vil bli husket for denne uken.

Det var heller det som skjedde da han prøvde å omfavne Taylor og hans caddie i seiersrus. En sikkerhetsvakt vurderte situasjonen raskt og brukte bokstavelig talt makt for å stanse Hadwin sitt forsøk på sprute champagne over vinnerduoen.

Se øyeblikket her:

Fra en annen vinkel:

Hadwins kone tok også til Twitter like etter for å forsikre at mannen hennes var like hel.

Her er resultatene fra RBC Canadian Open

Powered by Labrador CMS