Ser man bort ifra to kjipe hull på andrerunden min, som dessverre sendte vinnersjansen min rett ned i vasken, leverte jeg mye bra golf rundt den lange Miklagard-banen.

Med perfekt vær og greener som holdt bra internasjonal klasse takket være det hardtarbeidende banemannskapet, var det en fryd å delta i Norges innslag på Nordea touren, hvor jeg til slutt endte på 5. plass.

Miklagard leverte som vanlig et prikkfritt arrangement, og takket være den tidligere norgesmesteren Peter Kaensche, kunne klubbens medlemmer også glede seg over å ha en hjemmespiller med i tetstriden hele veien fra start til mål!

Peter endte til slutt på en sterk 2. plass ett slag bak vinneren, men kunne like gjerne vært i omspill om hans 8 meters birdie putt på det 54. hullet hadde valgt å «lippe» inn istedenfor ut i siste sekund!

Nå har jeg imidlertid forflyttet meg til Østerrike, hvor jeg skal spille Challenge Tour sammen med Thomas Guste-Pedersen denne uken.
Til tross for at vi ankom «Fasching Familienhotel» lenge etter resepsjonens stengetid i går natt, klarte vi allikevel heldigvis å få ordnet oss et rom å sove i, så vi fikk sikret oss noen timers søvn før dagens innspillsrunde.

Dette hotellet, som forøvring er ordentlig gammelt, langt fram glamorøst, men til gjengjeld – billig, er lokalisert mer eller mindre i midten av en eneste stor bondegård.

Så om vi skulle være så uheldige og glemme å sette på vekkerklokken denne uken, bør vi være omringet av nok brautende dyr til at vi våkner i god tid før solen har stått opp!
Men men. Hvem har ikke lyst til å oppleve litt ekte bondeliv…?

Uansett, etter fullført treningsrunde er vel både Guste og jeg enige i at Jacques Lemans Golf Club kanskje ikke er av det aller mest spennende slaget, men at kvaliteten på banen til gjengjeld er veldig bra!

Greenene er små, rimelig ondulerte, og lynraske, så presise innspill og bra putting kan nok vise seg å bli veldig viktig!
Etter to uker hjemme i Oslo med bra trening og positive opplevelser gleder jeg meg til å komme i gang igjen!

PS. Guste gjorde eagle fra 100 meter på banens hull 2 i dag, etter å ha landet ballen 6 meter forbi pinnen og spunnet den rett tilbake i koppen. Han ser farlig ut!!

Vi snakkes.