Foregående uke gikk med til mye avslapning i håp om at formen skulle bli bedre, og det ser faktisk ut til at antibiotikaen har gjort sakene sine ganske bra. Treningsgrunnlaget kunne selvfølgelig vært noe bedre, men jeg tror uansett jeg det er bedre å ha helsa på plass før man begir seg ut på nye eventyr. 

Reisefølget denne gangen består av Grønmo-patruljen, Christian Aronsen og Anders Engell, og jeg regner med at dette blir en hyggelig tur. Om jeg ikke tar helt feil har de spilt denne banen før, men for min del blir dette første gang på såkalte Golf & Spa Kunetická Hora.

Som vanlig blir det innspillsrunde på tirsdag og en ekstra treningsdag på onsdag, før det hele braker løs på torsdag. Det hadde vært gøy om vi kunne sette sammen noen gode scorer, men som jeg har sagt før er det jo helt umulig å forutse noe som helst i denne mystiske sporten . . .

Etter denne uka skjer det ikke så mye rent konkurransemessig, da neste ukes turnering på Challenge Tour ikke er tilgjengelig for wild cards. 

Neste turnering på planen blir derfor Nordea Tour i Norge, og utover dette vet jeg i grunn ikke så veldig mye. Wild card-kabalen til NGF må gå opp på en eller annen måte, så man må selvfølgelig bare belage seg på at det kan bli litt kort varsel iblant.

Nå må vi imidlertid fokusere på det første først, og det er å komme oss på plass i Tsjekkia. Jeg vant loddtrekningen om å operere leiebilen denne gangen, så først og fremst blir det jo spennende å se om vi kommer oss trygt frem!

Det er jo ingen hemmelighet at jeg har vært bortskjemt med mye fri i helgene så langt i år, så kanskje det er på tide at jeg faktisk spiller litt på lørdag og søndag også. Når det kommer til stykket får man jo ikke gjort så mye mer enn sitt beste, men samtidig er det ikke til å skyve under en stol at man fort blir lei av gjentatte nedturer.

Uansett hva som måtte skje, gleder jeg meg til en hyggelig uke på turnering. Å ha noen å reise sammen med gir ikke nødvendigvis en direkte innvirkning på hvordan man spiller, men reisingen blir i det minste litt mer levelig når man ikke er mutters alene på både fly og hotellrom.

Hvordan det går med oss, kan man finne ut på www.europeantour.com fra og med torsdag. Det kommer helt sikkert noen oppdateringer her på norskgolf.no også, så det bør ikke være noe problem å holde seg oppdatert om man er interessert i det. 

Det får holde med skriverier for denne gang – jeg kommer plutselig tilbake!