pga tour //

Blytung avslutning for Hovland

Viktor Hovland var to slag bak teten med åtte hull igjen å spille. Så raknet det.

Det ville seg ikke i det hele tatt på Hovlands siste ni hull søndag.
Publisert

På søndagens tolv første hull var det gjenkjennelig og solid golf fra verdens sjette beste golfspiller. To birdier og ni par prydet scorekortet før det hele tok en mørk vending. Fra hull 13 og ut ble det en dobbelbogey og tre bogeyer, som gjorde at Hovland falt helt ned til en delt 16. plass.

Det startet med et alt for kort jernslag som fant vannet på hull 13, et par 3-hull, hvor Hovland reddet en imponerende bogey. På hullet etter la ballen seg kinkig til, til høyre for greenbunkeren. 25-åringen traff wedgen litt for tynt, og endte i bunkeren på andre siden av green. Derfra fant han det kortklipte gresset og toputtet. Dobbelbogey.

Etter par på det 15. hullet slo han nok et kort utslag på par 3-hullet 16, og klarte ikke redde seg fra sanden. Tvilsomt nærspill forårsaket en ny bogey på hull 17, før Hovland rundet av turneringen med par på avslutningshullet.

Hovland er tilbake i aksjon i neste ukes Memorial Tournament i Ohio.

Se resultater

Grillo holdt på å rote det bort – slo Schenk i omspill

Argentinske Emiliano Grillo hadde sin første seier på nesten åtte år nærmest sikret før turneringens siste ordinære hull. Driven gikk langt høyre og fant en bitteliten bekk. Grillo droppet, slo seg til 40 meter kort av green og klarte ikke å gjøre up-and-down.

Dobbelbogey.

Dermed falt han tilbake til -8, og måtte ut i omspill mot amerikanske Adam Schenk. Det første omspillshullet delte de. På det andre limte argentineren utslaget på flagget, og senket den påfølgende birdieputten. Schenk plukket opp mynten og gratulerte Grillo med seieren.

Powered by Labrador CMS