GOLFTINGET 2023//

Denne mannen kan bli Golf-Norges nye president

Norges Golfforbund avholder ting 5. november. Her er valgkomiteens innstilling til ny president og nytt styre for Golf-Norge de neste to årene.

NGF opplyser i en pressemelding onsdag at valgkomitéen har innstilt Øyvind Krag Ingul fra Byneset GK som ny president i NGFs styre.
Publisert Sist oppdatert

Det har vært kjent siden i sommer at golfpresident Egil Hatling takker for seg som øverste leder i Golf-Norge når landets klubber samles til Golftinget på Gardermoen søndag 5. november. 

– Valgkomitéen ba om en tidlig avklaring, og etter en runde i tenkeboksen har jeg meldt tilbake at jeg ikke ønsker å gå løs på en ny periode, bekreftet Hatling til Norsk Golf.

Dermed går Hatling av etter fire år. Og nå har valgkomitéen funnet hans etterfølger.

NGF opplyser i en pressemelding onsdag at valgkomitéen har innstilt Øyvind Krag Ingul fra Byneset Golfklubb som ny president i NGFs styre.

Ingul er daglig leder i kommunikasjonsbyrået Pitch Studios i Trondheim, og har bred erfaring fra Golf-Norge, både som sertifisert dommer, lagleder for ungdoms-OL, tidligere styreleder i Byneset Golfklubb, og som far til to eliteutøvere. 

Han har også vært en del av NGFs styre de siste to årene. 

Vigdis Flaat Sørra er innstilt som visepresident. Sørra er systemutvikler i Borgarting Lagmannsrett, nestleder i Hauger Golfklubb, og har bred erfaring fra norsk idrett, både som trener og leder. 

I tillegg innstiller valgkomiteen på følgende styremedlemmer:

  • Magnus Boland Haugen, Haga Golfklubb (gjenvalg). Haugen studerer juss, er tidligere elitespiller og har to år bak seg i styret.
  • Anya Markhus, Sunnfjord Golfklubb (ny). Markhus er jurist Lotteritilsynet og styremedlem i Sunnfjord GK.
  • Stein Nilsen, Soon Golfklubb (ny). Nilsen er administrerende direktør i Widerøe, og har i tillegg styreverv i NHO Luftfart.
  • Ole Berge Ramsnes, Stavanger Golfklubb (ny), Ramsnes er revisor i Ernst & Young, tidligere eliteutøver og Norgesmester i golf, og for tiden styremedlem i Stavanger GK.
  • Anja Solevågseide, Ålesund Golfklubb (ny). Solevågseide er daglig leder i Pir Cowork. Hun har tidligere vært daglig leder i Ålesund Golfklubb og styremedlem i Golfadministratorers Forening (GAF), i tillegg til at hun var ansatt i NGF som kvinneansvarlig.
  • Monica Wara, Tromsø Golfklubb (ny). Wara er økonomiansvarlig for Tromsø Internasjonale Filmfestival, og har vært styreleder i Tromsø GK i ti år.

– Vi har jobbet godt og lenge, og føler at vi med denne innstillingen presenterer et styre med meget god kompetanse, og som ivaretar Golf-Norges interesser og behov, sier leder av valgkomitéen i NGF, Marit Wiig.

Golftinget finner sted på Quality Airport Hotel Gardermoen søndag 5. november kl 09.00. Allerede fra fredag 3. november samles rundt 250 representanter fra Golf-Norge til faglig påfyll og erfaringsutveksling.

Powered by Labrador CMS