Dristig skomote

Nike tar moteskoen Flyknit Chukka ut på golfbanen.

Publisert

Vi har skrevet det utallige ganger før – Nike har mye inspirasjon og kunnskap å hente fra sine andre avdelinger. I år ser vi det for alvor på sko og klær.

Flyknit Chukka er en utrolig spesiell sko for å være golfsko. Mange kjenner den igjen og har allerede et forhold til stilen. Alle andre vil få et forhold til den i løpet av sesongen. Vi har på følelsen at man enten elsker eller hater Flyknit Chukka. Noen vil sikkert hevde at de ikke bryr seg, men med så dristige ting som Nike gjør for tiden skal det godt gjøres å ikke føle noe for det.

Flyknit Chukka ser kanskje ikke slik ut, men den er pakket med teknologi. Free inspirert såle. Flywire stramming fra sidene. Overdelen er vannavstøtende.

I disse miljøtider er det også hyggelig å registrere at produksjonen av Flyknit Chukka har sterkt fokus på minimalt svinn.

Skoen kommer i to farger for menn (svart/hvit og blå/hvit) og to for damer (svart/hvit og rosa/hvit). Vi tar nok ikke feil hvis vi gjetter at det kommer spesialversjoner. Tenk også på hvor kul denne skoen kan bli med NikeiD.

Veiledende pris ser ut til å være 1800,-. Flyknit Chukka blir tilgjengelig på nike.com og hos utvalgte forhandlere.

Powered by Labrador CMS