NYE JERN//

Her er de nye Titleist-jernene du vil se på tour

Torsdag debuterer Titleists nye T-serie på PGA Tour. Snart er de tilgjengelige i butikk.

Titleists nye T-serie heter nå T100, T150, T200 og T350.
Publisert Sist oppdatert

Den neste generasjonen av Titleist T-Series debuterer under Memorial-turneringen på PGA-touren denne uken.

Til tross for tøff konkurranse er Titleist-jern fortsatt det mest brukte blant verdens fremste spillere. I hver av de siste ni sesongene (og 18 av de siste 19), har flere spillere på PGA Tour hatt Titleist-jern i bagene sine enn noen annet merke.

Tradisjonelt er heller ikke Titleist en leverandør som slipper nye modeller i hytt og pine. Og derfor imøteses alltid deres nye produkter med stor interesse.

Nye familiemedlemmer

Titleists nye T-serie.

Den nye T-serien består nå av T100, T150, T200 og T350. Vurdert ut fra bildematerialet er det tourmodellen T100 som har vært gjennom de minste endringene. T200 har vært gjennom en større forandring som Titleist helt sikkert vil komme tilbake til når køllene slippes ut i butikkene, trolig over sommeren.

Den mest folkelige og tilgivende modellen i dagens T-serie, T300, er nå erstattet med nye T350, som likevel ser ut til å ha fått et designmessig løft i prosessen.

Samtidig har Titleist klemt inn en modell som skal fylle gapet mellom tourspillerne og alle lav- og mellomhandicaperne som sverger til mer tilgivenhet og økte slaglengder i T200. Vi tar nok ikke mye feil om T150 erstatter dagens T100s-modell, med sterkere loft enn T100.

Foreløpig lanseres den nye T-serien bare for tourspillerne i det Titleist selv beskriver som en «turneringsprøving og valideringsprosess for de nye køllene». Design og utvikling skal være et samarbeid mellom Titleists R&D-avdeling og de fremste spillerne.

Perfeksjon i detaljene

Jordan Spieth er en av mange tourspillere som har sverget til T100-jern. Nå har han selv vært med å utvikle den nye modellen.

– Jeg har alltid spilt med Titleist-jern, helt fra jeg var liten. Og de har alltid levert produkter av høy kvalitet, og alltid vært på jakt etter å perfeksjonere de små detaljene, sier Jordan Spieth i pressemeldingen som ble sendt ut mandag.

Spieth har selv spilt med T100-jernene siden de først ble introdusert.

I løpet av de neste tre treningsdagene på Muirfield Village vil Titleists representanter jobbe tett med spillerne for å tilpasse de nye jernmodellene og samle inn tilbakemeldinger om prestasjonene.

Neste uke vil spillerne på LPGA- og Korn Ferry Tour få muligheten til å bytte til de nye jernene. Deretter fortsetter utrullingen på tvers av de profesjonelle tourene over hele verden.

Powered by Labrador CMS