EA Sports PGA Tour//

Nå kan du også spille Augusta!

Den legendariske banen Augusta National er tilbake på spillkonsollene. Du kan også teste dine virtuelle ferdigheter i alle major-turneringene.

Gjør som Jordan Spieth og prøv deg på «Amen Corner» i det EA Sports PGA Tour-spillet.
Gjør som Jordan Spieth og prøv deg på «Amen Corner» i det EA Sports PGA Tour-spillet.
Publisert

Har du drømt om å være på innsiden av gjerdet den første helgen i april på Augusta? Det kan du nå! Riktignok i den digitale verden. EA gjenoppliver spillserien «EA Sports PGA Tour» og vil være tilgjengelig i norske butikker fra og med 24. mars.

I det nye spillet kan du spille alle de fire major-turneringene på herresiden, samt LPGA-tourens Evian Championship. Enten som din egenlagde karakter eller som en proffspillerne som er inkludert i spillet (full liste lengre ned i saken).

Et av høydepunktene i spillet er «karrieremodus» hvor du kan gå gradene fra amatørstatus, gjennom Korn Ferry Tour, og deretter helt til toppen av pyramiden i FedExCup-sluttspillet og i major-turneringene.

Se traileren til spillet her:

I tillegg til Augusta kan du også spille 29 andre verdenskjent baner slik som Old Course på St. Andrews, Pebble Beach, Torrey Pines og East Lake.

Mistet superstjernen

Grunnen til at du kan spille amatør-turneringer, Korn Ferry Tour, PGA-touren og major-turneringene (på 30 ulike baner) er på grunn av flere avtaler EA Sports har inngått de siste årene. Nysignerte avtaler med PGA-touren, Augusta National, R&A, USGA og LPGA-touren, Trackman, ShotLink og noen av spillerne selv gjør at EA Sports nå kan levere det de kaller for «den mest komplette pakken for golffans noensinne»

Det de derimot ikke fikk til var en avtale med golfens superstjerne Tiger Woods. Derfor pryder han coveret på et annet golfspill som du finner i butikkhyllene allerede nå.

Disse spillerne kan de møte i EA Sports PGA Tour:

  • Scottie Scheffler
  • Nelly Korda
  • Tony Finau
  • Jordan Spieth
  • Danielle Kang
  • Patrick Cantlay
  • Lexi Thompson

Flere spillere vil bli annonsert løpende.

Utfordre Tony Finau på Pebble Beach.
Utfordre Tony Finau på Pebble Beach.


Powered by Labrador CMS