Nordic League//

Norsk jubeldag i Danmark etter at Halvorsen sikret opprykket

Etter en nervepirrende avslutning som ikke ble noe av, er Andreas Halvorsen klar for opprykk til nest øverste nivå i Europa, Challengetouren, fra og med 2024-sesongen.

Andreas Halvorsen rykker opp til Challengetouren til 2024-sesongen.
Andreas Halvorsen rykker opp til Challengetouren til 2024-sesongen.
Publisert Sist oppdatert

Etter at den tredje runden i avslutningsturneringen i årets Nordic league - Road to Europe final spilt på Møn golf resort - ble kansellert på grunn av dårlig vær, er det klart; Andreas Halvorsen (Larvik GK) ender på fjerdeplass sammenlagt i årets Nordic golf league, og rykker dermed opp til Challengetouren fra og med 2024-sesongen.

Det var jevnt i toppen av sammenlagtlista (order of merit), og kampen om de fem plassene som sikrer opprykk til nest øverste nivå i europeisk golf, men Halvorsens 24.-plass i avslutningsturneringen var - sammen med de øvrige plasseringene - nok til å sikre norsk jubel.

Jarand Ekeland Arnøy (Fana GK) ble beste nordmann med 19.-plass, mens Mikkel Antonsen (Gamle Fredrikstad golfklubb) endte på 30.-plass.

Både Arnøy og Halvorsen har vunnet to turneringer i Nordic league denne sesongen. Svenske Adam Andersson vant avslutningsturneringen etter å ha slått danske Sebastian Wiis på det fjerde omspillshullet.

Resultatliste

Powered by Labrador CMS