Johnny Alvheim var på var på Herdla golfklubb 2. Juledag, og han kan melde omsommergreener og etter årstiden gode forhold.

 

Herdla GK 26. desember

 

”8 grader med 15m/s vind kunne like gjerne vært september på disse kanter. Noen av de som takket nei til runden mente vi burde bli hentet av folk med hvite frakker men tror de angret litt etter å ha sett bildene”, skriver Jounny Alvheim i en epost til Norsk Golf.

 

Stiklestad

I Nord-Trøndelag var de også ute med køller og baller 2. Juledag:
Lise Fanakrå skriver: ”2.juledag arrangerte Stiklestad Golfklubb en liten juleturnering  på 6-hullsbanen på rangen. Det var ca 10 stk. som hadde funnet veien. Temperaturen var ca. 8 grader, men det  ble en vindfull opplevelse med stormkast mellom slagene.”

I vind og blæst på Stiklestad.

 

Solastranden GK

34 stilte til start i årets Romjuls Scramble på Solstranden Golfklubb 2. juledag, og Egil Reimers kan berette at de som stilte til turnering på fikk et vær de bare kunne drømme om, med sol og lett bris.
Forholdene på banen er nesten sommerlige og til tross for øs – pøs regn i ukesvis var banen overraskende tørr, selv om det nok ble noen dropp for «tilfeldig vann», skriver Egil Reimers.

Solastranden 2. juledag.

 

Det blir turnering på Larvik GK søndag hvis været tillater det, mens Tjøme Gk inviterer til Nyttårsturnering.

Fortsatt god jul!