4.runde søndag

 

Elias gikk sisterunden på +3 og klatret med det faktisk to plasser. 64.plass er allikevel ikke noe å skrive hjem om. Det ble for få fairwaytreff. Banene på Asian Tour er ofte trange med rough som straffer deg hardt. Noen møter med det lokale dyrelivet kan de også by på, noe Elias erfarte tidligere i turneringen da han tråkket på en slange.

 

Plasseringen gir $904. Han klarer nok en gang cuten og må få rettet på dette med dårlige tredjerunder. 

 

Turneringen ble vunnet av velkjente Prayad Marksaeng på -14. 

 

———————————————————————————————————-

 

3.runde lørdag

 

To fairwaytreff på hele runden. Kun en enslig ‘green in regulation’ på første ni. Ut i fra statistikken og scoren ser det ut til at Elias har hatt en slitsom runde.

 

På Facebook skrev han dette om runden.

 

– I dag var jeg rett og slett ikke bedre enn +5… Kunne ønske jeg kunne sagt at jeg hadde sykt uflaks eller hadde 40 putter eller noe annet dumt, men det kan jeg ikke. Leverer en dårlig lørdag tredje turneringen på rad å kjenner det begynner å gå litt inn på meg. Eneste måten å komme seg på beina igjen er knallhard jobbing. Litt selvtillit hadde også gjort susen!

 

Et fall fra T48 til T89 er selvsagt ikke det Elias ønsket seg. Det ser ut til å bli en uke uten nye dollar å legge til de $9536 han allerede har spilt inn.

 

Turneringen på Samui har ikke stor på premiepott men feltet er vanlig bra Asian Tour standard. De som følger med vil kjenne igjen navn som Marksaeng, Siddikur, Chia, Nirat og Aphibarnrat på øverste del av resultatlisten.