Hvert år arrangerer Oslo Golfklubb Sarah & Carls Cup og Wahlstrøms Pokal. Dette er blant Europas største juniorturneringer, med opp mot 500 barn totalt i de to turneringene. Nå inviterer de til en vinterutgave av den tradisjonsrike turneringen.

I samarbeid med Oslo Camping i Møllergata ved Youngstorget i Oslo inviteres ale barn fra 6 til 18 år til å delta i minigolfturnering søndag 4. mars.

Les også: Har tatt (mini)golfen til Oslo sentrum

– Vi satt oss ned med Oslo Camping for å se på ulike muligheter vi hadde sammen, og vi ble fort enige om å gjøre noe for å samle barn på vinterstid. Da var det naturlig å videreføre konseptet fra våre to Narvesen Tour-turneringer og tilpasse det til minigolf. I tillegg ønsker vi å skape litt blest og oppmerksomhet rundt minigolf som idrett i samarbeid med Oslo Camping. Vi håper på stinn brakke og en fantastisk dag med barna, sier Marius Thorp, arrangement- og turneringsansvarlig i Oslo GK til Norsk Golf.

Turneringen vil bli delt inn i fire klasser fordelt på alder, med samme inndeling som på Narvesen Tour.

Oslo Camping har vært en braksuksess siden de åpnet i fjor høst, og i vinter utvider til Drammen, da med navnet «Torggata Camping».

Les mer om turneringen her.