Cameron Champ, Greame McDowell og Brooks Koepka er blant de som har trukket seg fra Travelers Championship denne helgen. Og etterhvert som forfallene hopet seg opp, og de positive koronatestene ble flere og flere, gikk det rykter om at Jay Monahan kom til å avlyse turneringer på en pressekonferanse onsdag kveld. 

Men den mektige PGA Tour-sjefen kunngjorde at de neste turneringene går som planlagt.

– Vi har et streng test-regime, og strenge regler, og så lenge disse overholdes vil PGA Touren fortsette, sa Monahan onsdag kveld. 

Koepka har trukket seg

Onsdag kveld ble Brooks Koepka den foreløpig siste spilleren som trekker seg fra helgens turnering. Fra før har Nick Watney og Cameron Champ trukket seg etter å ha testet positivt på koronaviruset. I tillegg har McDowell og Koepka meldt forfall etter at deres caddier har avlagt positive. 

Med så mange forfall på kort tid, ble det spekulert i om Monahan kom til å sette PGA Touren på vent en stund til.

– Vi må lære oss å leve med dette viruset. Og PGA Touren har tatt de forholdsreglene som er nødvendig for at vi skal kunne fortsette å arrangere turneringer på en forsvarlig måte.

Viktor Hovland spiller turneringen som planlagt. Sammen med Tony Finau og Justin Rose utgjør nordmannen en stjernespekket trio som slår ut klokken 19 norsk tid på torsdag.