– Jeg gleder meg veldig til å være med på Mesternes Mester!, sier Henrik Bjørnstad. – Jeg så noen programmer i fjor, og det ser ut som om de har det veldig moro sammen, både sosialt og under konkurransene, fortsetter Henrik.I skrivende stund tror 61% av de som har svart på nrk.no’s meningsmåling at den norske golf-eneren vil vinne ”Mesternes mester”. Men konkurransen blir tøff. Her er det sterke norske idrettsnavn som er med i uttaket. Trude Dybendahl skal i følge programleder Dag Erik Pedersen være i kjempeform, men det er mye kompetanse blant deltagerne med ulik styrker og mer svake sider. – Jeg forventer veldig tøffe motstandere, men håper å kunne få noen øvelser som passer meg, sier Henrik Bjørnstad som til daglig er landslagstrener I Norges Golfforbund.

Serien skal i år spilles inn på flere lokasjoner rundt nordre del av Balaton-sjøen i Ungarn, og innspillingen starter første uka i september. Dette blir fjerde sesong av Mesternes Mester på NRK, og i år vil det gjøres noen fornyende grep i følge nrk.no.
– Det jobbes med å få inn noen overraskelser, men vi vil ikke røpe hva dette skal være enda, sier Sidsel Linden i NRKs Markedsavdeling til NRK.no
Linden legger til at oppskriften på programmet, som har blitt en formidabel seersuksess, vil være lett gjenkjennelig for publikum.

Deltagerne er:
Astrid Lødemæl, alpint
Trude Dybendahl, langrenn
Linda Andersen, seiling
Linda Grubben, skiskyting
Bente Nordby, fotball
Sune Wenzel, frisbee
Thomas Hanvoll, boksing
Henrik Bjørnstad, golf
Roar Strand, fotball
I tillegg skal ytterligere én idrettsprofil på plass før listen er komplett.