Det skriver golf.se onsdag. 27-åringen fra Karlstad har denne sesongen spilt på Nationwide-touren, USAs ekvivalent til Challenge-touren. På sine 18 turneringer i år har Blixt notert seg for fem topp ti-plasseringer, hvorav tre av dem har vært på pallen. I helgen tok han tredjeplassen i Albertsons Boise Open, noe som tok ham til tiendeplass på pengelisten. Nå er han sikret å havne blant de 25 som sikrer PGA Tour-kortet neste sesong. 

Dette er hans tredje sesong på Nationwide, en tour også Henrik Bjørnstad var innom da han kvalet til PGA-touren for andre gang. Og nordmannen, som nå er landslagstrener, takkes spesielt i Blixt sitt intervju med golf.se.

– Under mitt første år som proff betydde Henrik Bjørnstad mye. Han hjalp meg med hvordan man skal tenkte og spille, sier han.

Blixt blir det femte svenske PGA Tour-medlemmet i 2012, sammen med Robert Karlsson, Carl Petterson, Henrik Stensson og Jesper Parnevik. Også Daniel Chopra har god mulighet til å kvalifisere seg. Han ligger for øyeblikket på 24. plass på pengelisten.