Mange husker sikkert hvordan Cobra stjal litt av showet da de lanserte en hvit S3 driver. Vel, tiden går og selskapene jobber stadig med nye design og farger. I 2013 kan en driver like godt være rød, og da mener vi ikke røde detaljer enkelte steder men virkelig et rødt hode.

ZL Encore kjenner vi til fra før. En god driver som fra før kommer i hvit eller sort og er svært tilgivende på feiltreff takket være Cobras E9 teknologi. Siden Red ZL Encore i bunn og grunn er samme driver vil den ha de samme egenskapene. Den er justerbar, kommer med Fujikura Motore F1 eller F3 skaft og Golf Pride New Decade MC grep. Ian Poulter er en stor profil for Cobra Puma og han spiller for tiden med ZL Encore driveren i hvitt. I det siste har han eksperimentert med den noe ekstravagante Cobra Ferrari driveren. Vi blir ikke overrasket om han nå heller velger denne nye røde. Kanskje Cobra Pumas strategi er å ha drivere som matcher alle Poulters fargerike antrekk?

Vi mener det er spennende at en produsent lager en rød driver. Det er alt annet enn tradisjonelt og absolutt ikke for alle, men i dag handler golf om å bevege seg i forskjellige retninger. Golf er ikke bare golf, det spilles av så mange svært forskjellige mennesker at også røde hoder og orange bukser har sin plass i sporten vi elsker. Valgene er der – tradisjonelt eller vågalt. 

Cobra Red ZL Encore 8.5°, 9.5°, 10.5° og 11.5° for høyrehendte (9.5° og 10.5° for venstrehendte). 8.5° og 9.5° har Fujikura Motore F1 skaft mens 10.5° og 11.5° har F3.

8.5° er tilgjengelig med S flex, 9.5° og 10.5° i S og R, 11.5° i S, R og Lite. Veiledende pris er 3.195,- og du kan kjøpe den fra 19.oktober.