Det melder glomdalen.no mandag. 

– Nå jer jeg veldig fornøyd. Å oppfylle vår del av avtalen ved å få på plass 1,7 millioner kroner har vært kjempeutfordrende. Vi har stått på sent og tidlig, forteller Jan Petter Torgersrud. Han er styremedlem i den nyetablerte klubben.

For to uker siden sendte klubben ut en pressemelding om at klubben skulle refinansieres og reorganiseres, og for at det skulle bli spill neste sesong måtte klubben skaffe til veie 1,7 millioner i egenkapital. Torgersrud forteller til Glåmdalen at spesielt de siste 400 000 kronene satt langt inne.

– Ideen om å tilby aksjepakker skulle vise seg å være et sjakktrekk. Den siste uka solgte vi en del 10-pakninger, forteller han.

Prisen er 40 000 kroner. Når de så blir videresolgt til nye medlemmer etter emisjonen er verdien 50 000, opplyser Glåmdalen.

Fredag vil det bli arrangert ekstraordinær generalforsamling, der emisjonen blir formelt godkjent på ordførerens kontor. Etter en mørk sommer går klubben endelig lysere tider i vente.

– Etter tøffe runder kan vi da begynne å tenke på å ansette daglig leder og utvikle Liermoen til å bli noe mye mer. Vi skal få et enda større og bedre samarbeid med Granli IL. Sammen skal vi tydeliggjøre Liermoen og fasilitetene her, konstaterer Torgersrud.

Klubben har totalt slettet omlag 18 millioner kroner i gjeld. 2012-sesongen starter med en million i minus, men med verdier for rundt 50 milioner kroner.

Les også: Kongsvinger GK refinansieres og reorganiseres