Amerikaneren spilte feilfri golf over helgen, og avsluttet med sin andre strake bogeyfrie runde på syv under par (64) for å vinne med to slag over Dustin johnson.

 

Watson startet sisterunden fire slag bak lederen etter tredje runde, William McGirt, men gikk ut i et forrykende tempo med fem birdies på de første åtte hullene.

 

– Jeg slår ballen virkelig bra, og denne uken funket det. Det ser veldig bra ut akkurat nå. I dag ble jeg het tidlig. Jeg hadde en score i bakhodet, og jeg visste at jeg var avhengig av å spille god golf for å nå den scoren, sa Watson etter sin femte tour-seier.

 

Watson har samtidig lansert seg selv som en av de tidlige favorittene til å vinne The Masters, som slår i gang om en halvannen måned.

 

En som lot seg imponere over Watsons prestasjone var en annen Masters-vinner, Charl Schwartzel som endte på femteplass.

 

– Han må slå utrolig bra og ha full kontroll over ballen, fordi denne golfbanen, spesielt greenene er veldig harde. Det er krevende, du er avhengig av å slå gode slag her, sier Schwartzel.

 

Neste stopp på PGA-touren er WGC Accenture Match Play Championship i Arizona.Til tross for at de har deltatt de siste årene, glimrer både Phil Mickelson og Tiger Woods med sitt fravær.

 

Høydepunkter