Taiwaneseren bare fortsetter å gasse på, og er virkelig i ferd med å feste et solid grep om verdensenertronen. Med en totalscore på 16 under par på Suzhou Taihu International GC vant hun søndag med hele syv slag på svenske Pernilla Lindberg. Dette var Tsengs 11. seier for sesongen, og hennes 30. seier i hennes fireårige proffkarriere.

– Det var utrolig gøy i dag. Jeg spilte så stabilt. Jeg var tålmodig og senket mange gode parputter. Jeg er stolt av å avslutte med seks under par og ingen bogeys, sa hun da seieren var i boks.

På spørsmål om hvorfor hun dominerer kvinnegolfen så til de grader hadde hun ikke noe konkret svar.

– Jeg vet ikke. Jeg tar bare ett slag av gangen og er tålmodig og fortsetter å lære. Jeg lærer av mine feil, svarte hun, like beskjeden som alltid.

Med seieren kunne hun samtidig inkassere 45 000 euro, omlag 345 000 kroner. Etterpå berømte hun de asiatiske tilskuerne, som har mye å juble for om dagen. Av de 20 øverste på kvinnenes verdensranking er 11 av dem asiater.

– Det er gøy med så mange fans her. Alle heiet på meg, og det var gøy å spille for dem. Jeg koset meg virkelig på golfbanen i dag, og jeg takker de som kommer for å se på oss, sa Tseng.

Neste turnering på Ladies European Tour er ikke før 9. desember. Da spilles Hero Women’s Indian Open i India. Tseng skal på sin side i aksjon igjen allerede neste uke i Mizuno Classic på LPGA-touren. Turneringen spilles i Mie, Japan, og da stiller også Suzann Pettersen til start. Helgens konkurranse var uten nordmenn i feltet.

Er Yani Tseng kvinnenes svar på det Tiger Woods var for herrene noen år tilbake? Bruk kommentarfeltet og si din mening!