Tiger Woods er tilbake i vinnersirkelen, og nummer to, tre og fire på verdensrankingen ser nå frem til utfordringen om å møte en Tiger i form igjen.

Woods vant Chevron World Challenge på søndag, noe som endte en to års seierstørke som begynte like etter hans privatliv imploderte.

– Jeg gleder meg. Å spille mot Tiger nå vil bli en stor erfaring for meg, og en fantastisk test for min læringskurve. Jeg har ikke erfart dette ordentlig ennå (å spille mot Tiger Woods i form journ. anm.), og det er noe mange andre i min generasjon ikke har fått oppleve ennå, sier Rory McIlroy. Selv har 22-åringen rukket å vinne tre ganger siden Tiger havnet ute av form, blant annet U.S. Open i sommer.

Også Martin Kaymer er glad for å se Tiger tilbake.

– Det er godt for ham å bevise at han fortsatt kan vinne. Jeg tror han kommer til å vinne flere ganger. Det er bare bra for oss andre. Han har gjort mye for golfen, og den statusen sporten har i verden i dag. Det ville vært gøy å forsøke å slå den beste som noensinne har spilt denne sporten mens han er i topp form, sier tyskeren.

Lee Westwood er enig med både McIlroy og Kaymer, og beskriver Tiger som «det største navnet i golf, og et av de største navnene i sport generelt». Han sier det bare er bra om Woods atter en gang kan gjøre det til en vane å hevde seg på toppen av leaderboardene uke etter uke.

– Det er fantastisk for golfsporten at Tiger har vunnet igjen. Jeg tror alle ønsker å se de beste spillerne i verden gjøre det bra, og Tiger er definitivt en av de spillerne. Det er mye mulig han kan komme tilbake til der han en gang var, og å vinne er den første delen av den prosessen, konkluderer Westwood.

Kilde: pgatour.com