HydroLite plasserer seg i en priskategori der kundene får veldig mye for pengene. Serien består av flere modeller med variasjon innen design og såle.

 

Både de tradisjonelle og de moderne golferne finner nok en HydroLite de liker. Flytende former og sterke farger eller den velkjente saddleskoen. HydroLite har vanlige spikes mens HydroLite SL har streetsåle. Legg til at du kan velge snøring med BOA eller vanlige lisser og du har en ganske komplett golfskoserie.

 

Denne middelskategorien er viktig for produsentene. Derfor pakker de dem ofte full av teknologi og egenskaper du forventer å finne i en langt dyrere sko. Vanntetthet er viktig for norske forhold og det er på plass. Såle med lav profil for bedre balanse er kjennetegn for den moderne golfskoen. Vektbesparelse har stått sentral hos FootJoy men de har ikke inngått kompromiss på sin velkjente komfortable passform.

 

Veiledende pris er 995,- for HydroLite SL og 1095,- for HydroLite. Med BOA koster Hydrolite 1245,-.

 

FootJoy har med Icon, DryJoys, M:Project og de to nye modellene HydroLite og D.N.A en imponerende skokolleksjon for 2014. Det er nok en av årsakene til at det europeiske Ryder Cup laget har valgt dem som offisiell partner. I forbindelse med dette lanseres en Ryder Cup kolleksjon som er tilgjengelig hos utvalgte forhandlere.