Hvam videregående skole er en av skolene som tilbyr golf og utdanning. Skolen har utviklet et faglig samarbeid med NGF og PGA of Norway, og i løpet av skoletiden bruker de også topptrenere og ressurspersoner for å gjøre den golffaglige delen så god som mulig. 

Elevene disponerer ni hull, treningsområde, svingstudio og tre golfsimulatorer, så det skulle være nok plass å trene på. Selve utdanningsprogrammet gir deg generell studiekompetanse som gjør at du kan søke på de fleste høyskoler etter endt skolegang på Hvam. 

For mer info om Hvam sjekk: www.hvam.vgs.no eller send en epost til post@hvam.vgs.no

 

NTG

Norges Toppidrettsgymnas’ golfavdeling inviterer til åpent hus for alle potensielle søkere og foresatte mandag 7.februar. Skolen har et fast opplegg, med timeplan for dagen. Dette er ikke en inntakssamling, og det kan være greit å vite at hcp-kravet for gutter er 4 og lavere, mens det for jenter er hcp 8 og lavere. 

Mer info finner du på www.ntg.no, og påmelding skjer til christer@ntg.no. 

 

Toppidrett i Haugesund

Også i Haugesund har du muligheten til å ta utdanning mens du utvikler deg innen golf. Haugesund Toppidrettsgymnas tilbyr 13 idretter, blant dem golf. Skolen samarbeider med Sveio Golfpark, der man blant annet trener tre ganger i uka og har fri tilgang på banen om ettermiddagen. 

Sjekk mer her