Viktor Hovland er i aksjon igjen for første gang siden seieren i Mayakoba for en snau måned siden, og det er ikke i hvilken som helst turnering: Hero World Challenge på Bahamas er Tiger Woods sin egen invitasjonsturnering, og består av kun 20 av de beste spillerne på PGA-touren.

Selv om turneringen er en del av PGA-touren, gir den ikke FedEx Cup-poeng, og en eventuell seier her vil ikke telle på merittlisten over offisielle seier. Den gir imidlertid poeng på verdensrankingen, hvor Hovland i skrivende stund er plassert på 9.-plass – hans beste plassering noensinne, 

I fredagens andre runde på Albany falt Hovland fra 7.- til 8.-plass, mens avstanden opp til toppen økte fra to til fire slag.

Hovland fikk en bra på dagen med to birdie på sine tre første hull, før han tapte dagens første slag på hull 4. Det tapte slaget tok han raskt tilbake med birdie på hull 7. På back-nine ble det to birdier og en bogey på vei til 69 slag totalt.

Bryson DeChambeau har overtatt ledelsen på -11 etter en kanonrunde på åtte under par. Han leder med ett slag over sine amerikanske Ryder Cup-lagkamerater Collin Morikawa, Tony Finau og Brooks Koepka.

Hovland slår ut klokken 18.31 lørdag norsk tid med engelskmannen Tyrrell Hatton.

Leaderboard