I England: Kaia Means

Green viste form, med lange og rette driver. På det vanskelige hull 17 gjorde han nesten eagle etter en knalldrive og et innspill som traff pinnen. Likevel svarer han kontant «nei» på spørsmål om banen passer spillet hans.

– Jeg tror ikke denne banen gir noen fordeler til noen spilletype. Den er tøff, du må bare plassere ballen der du kanskje får litt hjelp. Det hjelper å ikke være for opptatt med å slå det perfekte slaget. Den som er tøffest og slåss hardest kommer til å vinne, sier han.

Green gikk treningsrunden sammen med trener Darren Webster Clarke, som er å finne på ToppGolf-senteret i Bærum. Green traff driven perfekt på hull 13, og likevel var han i motvind bare så vidt inne på fairway.

– I går var det verre. Jeg spilte med Robert Karlsson i går og han kom ikke stort lenger. Og han slår langt. 

R&A, som organiserer turneringen på Royal St. George´s har antydet at de kommer til å flytte teestedene fremover på enkelte hull hvis vinden er sterk når turneringen begynner. 

– Dette er niene gang jeg er med i The Open. Forhåpentligvis blir det en bra uke. Jeg eksperimenterer i dag med forskjellige slag, og prøver å finne ut av hva som virker her, sier Green. 

Kjæresten Marianne Skarpnord er med til England og har trent på noen av de lokale banene i området. Hun kommer til å følge Greeny når han slår ut imorgen kl. 13.15 norsk tid sammen med Steve Marino og Pablo Larrazabal.