Det antatte fiendskapet mellom de to sies å stamme tilbake til fjoråret, da Rory McIlroy bestemte seg for å forlate managementselskapet International Sports Managment (ISM), hvor Westwood har vært en del av stallen i nesten 20 år.

Like etter McIlroys avgjørelse, skrev Westwood til McIlroy på Twitter at han syntes avgjørelsen var «bisarr». Like etter «unfollowet» McIlroy Westwood sin Twitter-feed.

Nå, bare noen dager før Ryder Cup slår i gang i Chicago, sier Westwood det hele er en storm i et vannglass.

– Det ligger ingenting i det. Når folk ser oss på banen sammen tror jeg de lurer på hvor det påståtte klammeriet er. Han forlot management-selskapet som jeg er med i, men hva så? Det var en forretningsavgjørelse. Det er ingenting personlig mellom oss, sier Westwood i et intervju med Daily Telegraph.

Westwood forteller videre at han håper på å spille med McIlroy når Ryder Cup braker løs i slutten av måneden.

– Hvem vil vel ikke spille med ham når han er i denne formen? Jeg ville elsket det, det ville vært bra. I fourball ville vi gjort drøssevis med birdies. Han har lært seg å tro på sitt eget talent, og har jobbet hardt for å komme dit han er. 

– Man kan ikke kalle ham ung og umoden noe mer. Rory er en mann. Han er 23, han er moden og han er en balansert golfer. Å vinne er en vane, og han er avhengig av det for øyeblikket. Det er godt å se, avslutter Westwood.