Verdenseneren er ikke medlem av PGA-touren, siden han foretrekker å tilbringe mer tid i Europa der han kan være nærmere familie og venner. Derfor dropper han Players Championsip i Florida i mai.

Som ikke-medlem kan ikke Westwood delta i mer enn tre vanlige turneringer utenom major- og world championship-turneringene, og Westy føler at en tur til Sawgrass rett og slett ikke passer inn med planene hans.

– Det er fem uker mellom Masters og matchplay-turneringen i Spania (19-22.mai, en uke etter Players), og jeg ønsker å spille et par turneringer på vei inn mot den turneringen, forklarer Westwood.

Rory McIlroy har sagt at han også vurderer å droppe turneringen. Nordiren har også sagt fra seg sitt PGA-medlemskap denne sesongen.

De øvrige turneringene Westwood spiller i USA, blir Honda Classic i mars, fordi den ligger mellom to world championship-turneringer henholdsvis i Arizona og Florida. Han spiller også Houston Open som oppvarming til Masters uka etter, og han skal også spille St. Jude Classic – turneringen han vant i fjor. St. Jude Classic går av stabelen uken før US Open.

Kilde: golf365.com