De to vartet opp med en overbevisende forestilling i fourballrunden lørdag.

Duoen kombinerte for åtte birdies og ingen bogeys, og scoren på 64 slag tok dem til 21 under par totalt. Nå ligger det an til å bli en meget spennende avslutningsdag, når de to skal forsøke å toppe deres andreplass fra sist turneringen ble avholdt i 2009.

 

– Det er noen fantastiske lag der oppe nå, og noen meget gode spillere, så vi er avhengige av å spille bra i morgen. Men vi er der vi trenger å være. Begge av oss spiller bra. I dag løsnet det endelig med putteren, så vi gleder oss veldig til imorgen, sa McDowell etter runden.

 

Lagkamerat Rory har dradd lasset så langt i turneringen, men lørdag var det McDowells tur.

 

– Alt rundt åtte, ni eller ti under par er en god score i dette formatet, og heldigvis for meg spilte Graeme veldig, veldig bra i dag, og senket mange vanskelige putter. Jeg var en tilskuer for store deler av runden, men det gjorde meg ingen ting, forteller Rory.

 

Tyskland, Sør-Afrika og USA deler nå andreplassen på 19 under par. Martin Kaymer og Alex Cejka gjorde hele 11 birdies på sin runde, og deres score på 61 slag ble matchet av sør-afrikanerne Charl

Schwartzel og Louis Oosthuizen. Det amerikanske laget gjorde på sin side ti birdies og en bogey i sin 63-runde.

 

Også de regjerende mesterne Edoardo og Francesco Molinari er tilbake i kampen om seier igjen, etter at deres 64-runde tok dem opp til syvendeplass og 16 under par.

 

Høydepunkter