Tiger Woods avsluttet helgens WGC-Cadillac Championship på en glimrende måte. Han gikk seks under par, etter fire birdies på de åtte siste hullene. Det førte ham opp til en delt tiendeplass, men likevel et stykke unna toppen. Etterpå var det en positiv Tiger som møtte pressen.

– Etter hvert som uken gikk, følte jeg at jeg slo veldig gode slag, men så kom jeg litt ut av det. Jeg visste ikke hvordan jeg skulle fikse på det et par ganger, men i dag slo jeg en rekke gode slag. Og når jeg slo et dårlig slag, visste jeg med en gang hvordan jeg skulle rette på det. Det føles bra, og jeg hadde mange up and downs. Det er viktig for å holde en gående.

Han er ikke helt fornøyd med drivingen sin ennå, men alt det andre er på gang.

– Ballbanen min blir bedre og bedre, og jeg klarer å forme slagene bedre – men ikke helt som jeg vil ha dem ennå. Men jeg treffer ballen bra, og det er bare et spørsmål om tid før alt faller på plass. Alt er på rett vei. For hver turnering jeg har spilt i år, har jeg følt meg bedre i den andre enden av turneringen, selv om resultatene ikke har vært gode.

På spørsmål om det plager ham at han ikke har vunnet turneringer på halvannen sesong, svarte Tiger:

– Selvsagt plager det meg. Jeg ønsker å vinne golfturneringer. Det er hele poenget med å være med i turneringer.

Kilde: golf365.com