Med hele ti birdier på turneringens tredje dag kunne Walker til slutt signere for en sterk 62-runde, og nå ligger han meget godt an til å forsvare sin tittel. Walker vant denne turneringen i 2014, og dersom han fortsetter den gode trenden, blir det nok svært vanskelig å ta ham igjen på finalerunden.

 

På lørdagens runde enputtet han 11 hull på rad, og på sine siste syv runder er Walker hele 37 under par. Med tre turneringssseire allerede denne sesongen, er det ingen tvil om at den sympatiske texaneren for alvor har gjort seg gjeldende blant de største navnene i internasjonal proffgolf.

 

Walker spilte imponerende golf også forrige uke, men måtte se seg slått av Patrick Reed i omspill.

– Det er deilig å være tilbake der hvor vi ønsker å være, med gode seiersmuligheter, spesielt etter forrige uke. Jeg syns det er ganske kult, sier Walker.

 

Men det er fortsatt en del arbeid som skal gjøres før han kan heve det gjeve trofeet. Matt Kuchar er nemlig kun to slag bak, så vi kan regne med en spennende avslutning søndag.

Det er verdt å merke seg at Walker spilte sin collegegolf på Baylor University i Waco, Texas, hvor både Mikkel Bjerch-Andresen og Andreas Gjesteby spiller og studerer nå. Tidligere har Lene Hafsten-Mørch, Karianne Hillås, Anette Lucia Lyche, Morten Emil Bergan og undertegnede spilt ved samme universitet, så Walker vil med stor sannsynlighet ha noen norske supportere under den siste runden på Hawaii.