Dermed er det fortsatt vestlandsdominans på touren, etter at Vetle Marøy (Bergen GK) og Marthe Wold (Stavanger GK) vant sesongåpningen på Fana for et par uker siden.

 

Petter Mikalsen ledet med to slag før søndagens tredje og avsluttende runde på Moss & Rygge GK, og dro i fra i toppen med en sisterunde på 70 slag, feltets laveste score søndag.

 

Med fem birdies og tre bogeys endte han fem under par, fire slag foran andremann Viktor Hovland (Drøbak GK). Mikalsen har imponert denne uken med 13 birdies og en eagle på tre runder. Han og Hovland var de eneste spillerne som endte under par. Kevin Andre Wright (Drammen GK) og Sigurd Aune (Trondheim GK) delte tredjeplassen på fire over.

 

I jenteklassen ble det en langt jevnere affære, men også der holdt lederen før siste runde, Katerina Jæger stand. Hun og Petter Mikalsen går forøvrig i samme avgangsklasse på St. Svithun videregående skole. 

 

En sisterunde på 79 slag holdt akkurat for Jæger, og med +13 vant hun med ett slag på Kristin Simonsen (Meland GK) som også rundet av med en 79-runde. Dermed kan Stavanger GK allerede skilte med tre Team Norway Junior Tour-seiere på årets to første turneringer. Renate Hjelle Grimstad (Bergen GK) endte på tredjeplass to slag bak Jæger.

 

Norsk Golf gratulerer vinnerne og Stavanger GK!

 

Neste turnering på Team Norway Junior Tour er junior-NM på Losby 2-4. juli.

 

Order of Merit gutter

 

Order of Merit jenter

 

 

Runde 1 og 2

 

Petter Mikalsen og Katerina Jæger er i førersetet etter de to første rundene av Team Norway Junior Tour.

 

Årets andre turnering på Team Norway Junior Tour er i gang på Moss & Rygge GK. Der har Petter Mikalsen (Stavanger GK) sikret seg en ledelse på to slag på Viktor Hovland (Drøbak GK) før søndagens tredje og avsluttende runde. Kristian Krogh Johannessen (Drammen GK) og Andreas Halvorsen (Larvik GK) deler tredjeplassen fire slag bak Mikalsen.

 

Mikalsen var nede på en 16. plass etter morgenrunden, men klatret opp i tet etter en fantastisk andrerunde på seks under par. Mikalsen gjorde en eagle, fem birdies og en bogey på ettermiddagen, og ligger tre under par sammenlagt.

 

I jenteklassen ligger lederscoren på seks over par etter to runder, og også der er det en Stavanger-golfer på topp.

 

Katerina Jæger leverte runder på 74 og 74 slag, og leder med to slag på Maria Tønnessen (Grimstad GK) og Kristin Simonsen (Meland GK) på delt andreplass.