– Det er den foreløpige planen. Det er fint å ha et mål å jobbe mot, sa Kofstad til Norsk Golf under denne ukens Team Norway-samling på Borre GK i Vestfold.

Han vil i så fall være tilbake i aksjon på europatouren 1. juni. 

Kofstad har brukt store deler av treningssamlingen til å trene nærspill. Han har ikke smerter i håndleddet, men er foreløpig forsiktig med å trene på sin fulle sving.

Kofstad fikk operert håndleddet i februar. 29-åringen fra Oslo merket smertene først etter fjorårets lag-NM hjemme på Oslo GK, og han bestemte seg for å trekke seg fra de påfølgende turneringene. Under OL i Rio spilte han seg gjennom smertene med et teipet håndledd, og i månedene etter gikk smertene opp og ned. Kofstad har tidligere sagt til Norsk Golf at smertene opprinnelig fra et brudd fra barndommen som ikke grodde ordentlig.

Kofstad hadde en positiv start på årets europatour-sesong før han måtte legge seg under kniven. Han startet året med en 31.-plass og en 20.-plass.

Han sier til NRK at han tror han har sin beste golf foran seg.

– Jeg er så lykkelig over å spille golf hver gang jeg spiller turnering nå. Det teller veldig mye, og jeg spiller veldig bra når jeg først spiller. Alt jeg har vært gjennom av skader har vært negativt, men til slutt tror jeg det bare vil telle positivt for meg, sier Kofstad.