Kule Srixon

Srixon følger opp den flotte jernserien med driver, fairwaywood og hybrid i like kul stil.

Publisert

Tilbakemeldingene på Srixons nye jernserie har vært gode. De ser bra ut og lover høy kvalitet. Med driver, fairwaywood og hybrid i like flott stil har du nærmest komplett sett for bagen i 2015.

Z545 driver er fullt på høyde med alle andre merker på justeringer. Du kan endre loft og skifte vekter. Srixon har lenge hatt justerbare drivere i Japan, og har vært forut for sin tid med deler av teknologien. For noen år siden hadde de en egen app for driveren sin. Med den kunne du ved hjelp av resultater fra tidligere runder, informasjon om deg, slagene dine og utrolig nok værmelding få hjelp til å finne den optimale innstillingen. Det er ingen grunn til å bekymre seg for at Z545 skal være en teknologisk sinke. Og hvis vi glemte å si det – den er rålekker.

Srixon Z545 driver har 12 innstillinger med Quick Tune System, tre vekter (3, 7 og 11 gram) og er 460cc. Standardskaft er Kuro Kage Black i 45 tommer. Veiledende pris er 3695,-.  

Målgruppen for Z545 er bred. Spillere på alle ferdighetsnivå kan beherske den.

Z F45 og Z H45 er navnet på fairwaywood og hybrid i den nye familien. F45 bruker samme QTS system som driveren for justering av loft og kommer også med vekter. H45 er uten justering.

F45 har samme Kuro Kage Black skaft. Ballbanen er middels til høy mens spinn holdes lavt. Tilgjengelige modeller er #3+ (13 grader), #3 (15) og #4 (17). Vi er store tilhengere av firerwood generelt, så denne har vi forhåpninger til. Veiledende pris er 2495,-.

H45 har høy ballbane og skal passe alle typer spillere. Standardskaft er Kuro Kage Black. Den kommer i #2 (16 grader), #3 (19) og #4 (22). Veiledende pris er 1995,-.

Også F45 og H45 er ment for en bred målgruppe, men det er nok smart å være oppmerksom på F45s lave spinn.

Srixons køller vil i utgangspunktet kun være tilgjengelig gjennom custom fitting.

Powered by Labrador CMS